Venkohled

Obnovený newsletter blogu Venkohled

Toto je obnovený newsletter blogu Venkohled. Posíláme ho zhruba jednou za dva měsíce a vedle výběru těch nejlepších novinek z blogu nabízí i letmý pohled do zákulisí.  Odběratelé si tak mohou přečíst co se nám daří a nedaří, nad čím přemýšlíme a co plánujeme. Přeji vám zábavné čtení.

A pokud nejste přihlášeni k odběru, můžete tak učinit ve spodní části pravého sloupce.  Těšíme se na vás.

Ukončili jsme provoz Půjčovny Venkohled

Po čtyřech letech jsme ukončili provoz rodinné půjčovny karavanu a outdoorového vybavení. Důvodů bylo víc a podrobně se o nich rozpisuji v článku. Ani závěrečná ekonomická bilance nedopadla moc vesele. Ale hodně jsme se o karavanech naučili a teď se hlavně těšíme na léto, ve kterém budeme mít víc času na naše vlastní dobrodružství.

Půjčovna Venkohled – příběh našeho podnikatelského neúspěchu

S karavanem ale nekončíme, vyměnili jsme starší Caravelair Antares 546 za zánovní Hobby De Luxe 490 KMF. Půjčovat už ho nebudeme, budeme v něm poznávat menší české kempy a v létě bychom se s ním rádi podívali do italských Dolomit.

Seriál Garmin Fénix 7

Po čtrnácti letech jsem si pořídil nové hodinky. Tentokrát chytré, sportovní a outdoorové – Garmin Fénix 7. V celém ekosystému Garminu se postupně rozkoukávám, vše intenzivně testuji a zajímá mě především praktická využitelnost – v ideálním případě vedoucí ke zlepšení fyzické kondice nebo k posílení motivace k dalšímu pohybu. Vybrané zajímavé funkce hodinek postupně představuji v seriálu Garmin Fénix 7.

Garmin Tréninkový plán na 5 km

Dokončil jsem Garmin Tréninkový plán na 5 km (trenér Greg McMillan). Zabralo mi to 17 týdnů, naběhal jsem přes 230 km a zlepšil si čas na 5 km o více než 3 minuty.  Přečtěte si více v článku a inspirujte se!

Garmin Tréninkový plán na 5 km (trenér Greg McMillan)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *